info@pbmassage.nl   |   06 14 302 647
Volg mij :-

Sportmassage

Deze massage is niet alleen bedoeld voor sporters, maar voor iedereen die van een technische goede diepgaande massage houd. U ligt hierbij op een massagetafel, zodat vrijwel elke spier optimaal kan worden behandeld.

Een ideale massage om overbelaste spieren in conditie te houden en spierpijn te voorkomen, of te verminderen.

Wat zijn de effecten voor de sporter:
Als voorbereiding op een inspanning kan een activerende massage worden gegeven die de spieren aanzet tot verhoogde doorbloeding en extra stofwisseling. Dit voorkomt kramp, blessures en overmatige spierpijn en doet de prestaties verbeteren.

Na het sporten kan een sederende massage ervoor zorgen dat de stofwisseling niet stagneert en afvalstoffen beter worden afgevoerd.

Verhardingen in de spier kunnen worden losgemaakt en verkorte spieren kunnen worden opgerekt. Dit voorkomt spierpijn en vermoeide en verharde spieren en bevordert het herstel.

Wat zijn de effecten voor de niet sporter:
Een activerende massage zet de spieren aan tot verhoogde doorbloeding en extra stofwisseling. U voelt zich fitter en uw reactie vermogen verbetert.
Een sederende massage bevordert de stofwisseling en de afvoer van afvalstoffen.Verhardingen in de spier kunnen worden losgemaakt en verkorte spieren kunnen worden opgerekt. Dit voorkomt spierpijn en vermoeide en verharde spieren en bevordert het herstel na overbelasting.